Zandvoort en omgeving
06 - 42 05 50 48
info@mikevantloo.nl

Over mij

Created with Sketch.

Waarom het mijn passie is om jou te helpen

Mijn passie voor sport en een gezonde levensstijl is al vroeg ontstaan. Vanaf m’n 6e jaar begon ik spelenderwijs met kickboksen en op m’n 14e dook ik de sportschool in om net zo gespierd te worden als mijn vader. Ik vond het heerlijk om mij in de trainingen uit te leven, m’n energie kwijt te kunnen en mijn hoofd leeg te maken.

Enkele jaren later is sport nog altijd mijn passie. Het werkt super motiverend als je je eigen lichaam door training ziet veranderen. De touwtjes heb je namelijk zelf in handen! Natuurlijk kost het veranderen van je lichaam doorzettingsvermogen en geduld. Maar doe je dit met plezier? Dan zijn de resultaten levenslang houdbaar. Deze passie breng ik dan ook met veel plezier over. Zo help ik jou graag aan een gezonde levensstijl op een manier waarop het leuk en vol te houden is.

Tijdens de trainingen ben ik naast een motiverende trainer die je laat zien dat je meer kunt dan je denkt, iemand met een luisterend oor bij wie jij je verhaal kwijt kunt.

Personal trainer

Wat ik heb gedaan als Personal Trainer

Direct na mijn HBO-opleiding Sportkunde (afgerond in 2014) ben ik fulltime aan de slag gegaan als Personal Trainer bij één van de hoogst aangeschreven personal training studio’s van het land. Hier heb ik bekende en minder bekende Nederlanders geholpen met het bereiken van hun specifieke trainingsdoelen. In 2019 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik een klantenkring opgebouwd in omgeving Zandvoort, Bentvelt, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout en Haarlem. Mijn trainingen bestaan uit meer dan alleen het geven van persoonlijke training. Zo krijgen mijn cliënten ook voedingsadvies en coaching voor een gezonde levensstijl. Met al mijn cliënten streef ik zijn/haar persoonlijke doelstellingen na als bijv. afvallen, het shapen van het lichaam en weer sporten met plezier.

Wat je van mij kunt verwachten

Bij Mike van ’t Loo Personal Training zijn er verschillende opties om te trainen. Zo kom ik aan huis om samen te trainen en neem ik verschillende trainingsattributen mee. De trainingen zijn een mix van kickboksen, kracht-, conditie- en mobiliteitstraining. Zo nemen we alle aspecten van het bewegen mee. Dit kan natuurlijk ook, bij mooi weer, heerlijk op het strand. Ook kunnen wij samen naar een sportschool, om daar meer te focussen op puur krachttraining. Alles is mogelijk.

Naast de trainingen krijg je gratis voedingsadvies. We zullen samen rond de tafel zitten om jouw persoonlijke caloriebehoefte te berekenen en de daarbij horende verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten samen te stellen. Het wordt geen strikt dieet, maar een voedingsschema dat langdurig is vol te houden. Samen zullen we je levensstijl gaan aanpassen, zodat de behaalde resultaten ook blijvend zijn. Zo kun je blijven genieten van eten, maar op een gezonde manier.

Verder houd ik maandelijks je doelstelling(en) in de gaten. Ik zal je meten, wegen en als je dat zelf ook wilt, voor en na foto’s maken. Hiernaast sta ik de gehele dag open om diverse vragen te beantwoorden via mail of whatsapp. De begeleiding stopt dus niet bij de deur.

Dus wil jij…

  • afvallen,
  • je lichaam shapen,
  • gezond eten zonder strikt dieet te volgen,
  • je spiermassa laten toenemen,
  • je gezonder en fitter voelen,
  • pijnvrij bewegen in het dagelijks leven,
  • klachten reduceren, zoals lage rugpijn,
  • je zelfverzekerder voelen,
  • conditie opbouwen,
  • het plezier in het sporten terug vinden?

Dan ben je bij Mike van ’t Loo Personal Training aan het juiste adres!

Heb ik je interesse gewekt?

Twijfel niet langer en bel, WhatsApp of mail mij direct voor een afspraak, dan kunnen we samen aan de slag.

Tot snel!

Mike van ’t Loo Personal Training
06 – 42 05 50 48