Zandvoort en omgeving
06 - 42 05 50 48
info@mikevantloo.nl

Personal Training

Created with Sketch.

Personal Training aan huis​

Personal Training
Zit je vaak in tijdnood, lukt het niet om naar de sportschool te gaan, of is trainen in een sportschool gewoon niet jouw ding? Dan is een personal training aan huis een fijne optie. Ik kom bij je langs wanneer het jou het best uitkomt om samen een uur te trainen. Je hebt hier zelf geen spullen voor nodig, er worden meerdere attributen meegenomen. De 1-uur durende trainingen zijn een mix zijn van kracht, conditie, mobiliteit en kickboksen.

Mike van ’t Loo Personal Training biedt 3 verschillende pakketten aan:

 • Feeling Good pakket, waarbij je 1x per week personal training krijgt
 • Getting Fit pakket, waarbij je 2x per week personal training krijgt
 • Beast Mode pakket, waarbij je 3x per week personal training krijgt
personal training in aerdenhout- mike van 't loo

Wil je graag samen met een vriend(in) of familielid personal training krijgen? Ook dat is mogelijk! Mike van ’t Loo Personal Training biedt ook buddypakketten aan. Klik hier voor meer informatie over de pakketten en tarieven.

Voeding
Hiernaast zullen wij samen een passend voedingsplan maken. Geen strikt dieet, maar een aanpassing van je huidige eetgewoonten.

Lifestyle
Je levensstijl zal langzamerhand worden aangepast, zodat er daadwerkelijk goede en blijvende resultaten zullen worden behaald. Hiernaast zal ik maandelijks de voortgang bijhouden. Zo zal ik je meten, wegen en indien jij dit zelf ook wilt voor- en na foto’s maken. De begeleiding stopt echter niet buiten de deur. Je mag mij altijd appen over vragen, bijvoorbeeld over je voeding.

 • Locatie

  Personal training in Aerdenhout, Bentvelt, Overveen, Bloemendaal, Haarlem of Zandvoort. We zullen gaan trainen in jouw eigen tuin of sportschool.

Personal Training in de sportschool

Dat krachttraining veel voordelen heeft, is bekend. Weet je echter niet goed welke oefeningen je moet doen in de sportschool of vind je het snel saai worden? Dan help ik je graag! We gaan samen naar de sportschool om hier aan jouw persoonlijke doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, strakker wilt worden, meer spiermassa wilt of jezelf gewoon gezonder en fitter wilt voelen, we maken samen de juiste aanpak.

Voor vrouwen is krachttraining ook zeer geschikt. Je wordt er niet ‘bulky’ van zoals vaak wordt gedacht. Wel hebben vrouwen andere oefeningen nodig dan mannen. Op deze manier zal je lichaam zich mooier tonen, met ronde en strakke vormen.

Tot slot maken we samen een passend voedingsplan. Zonder de juiste voeding wordt het halen van goed resultaat erg lastig. ‘Abs are made in the kitchen.’

Personal training daan
 • Locatie

  We zullen gaan trainen bij Sportcentrum Kenamju Zandvoort. Dit kan binnen de reguliere openingstijden of voor- of na sluitingstijd.
  A.J. van der Moolenstraat 47, 2041NC Zandvoort.

Bootcamps op het strand

Het is zondagmorgen en een frisse zeelucht komt ons tegemoet terwijl we in een groepje het strand van Zandvoort oplopen. Het is bootcamptijd! Dat betekent push-ups, squats, battle ropes en veel zweet. Een heerlijke manier om je weekend mee te beginnen.

De bootcamp wordt gegeven door Mike van ’t Loo en bestaat uit diverse oefeningen die op verschillende spiergroepen richten. We zullen het gehele lichaam trainen op zowel kracht als conditie. Veel oefeningen doe je samen met een buddy, denk bijvoorbeeld aan iemand op je rug terwijl je de duinen op rent. De training is uitvoerbaar voor iedereen.

Bootcamp
 • Locatie

  Verzamelen op de boulevard van Zandvoort ter hoogte van Club Nautique.

 • Dag en tijd

  De bootcamptrainingen vinden 2x per week plaats: Woensdagavond van 20:00 tot 21:00 uur & Zondagochtend van 10:00 tot 11:00 uur.

 • Prijs

  Een losse bootcamples is €10 per training. Ook kan je ervoor kiezen om een strippenkaart van 10 trainingen te kopen voor €75.

 • Aantal personen

  De bootcamp gaat door bij een minimum van 4 personen.

Wil je graag een keer meedoen met de bootcamp? Stuur dan een bericht via WhatsApp (06 – 42 05 50 48) of mail om te laten weten dat je komt. Dan houd ik rekening met het materiaal dat meegenomen moet worden.

Bootcamps als bedrijfsuitje

Bootcamps zijn ook zeer geschikt als bedrijfsuitje. Altijd gezellig en goed voor de teamspirit. Hierbij staat teambuilding voorop. Bootcamps als bedrijfsuitjes kunnen op locatie naar keuze worden gehouden of natuurlijk op het strand.

Enthousiast over een bootcamp als bedrijfsuitje?

Vraag hier een offerte aan >>

Bedrijfstrainingen

Wil je je werknemers gezond en fit houden? Dan is bedrijfstraining een uitstekend idee. Bedrijfstraining van Mike van ’t Loo Personal Training zorgt voor beter functioneren, minder ziekteverzuim en betere teambuilding. De training geeft werknemers de kans om hun hoofd leeg te maken dat resulteert in daadkrachtiger werken.

Mike van ’t Loo Personal Training biedt sportprogramma’s op maat aan, passend bij jullie bedrijfsdoelstellingen.

Geïntereseerd geworden?

Vraag hier een offerte aan >> 

Kickboksworkshops

Kom met je collega’s een kickboksworkshop volgen bij Mike van ’t Loo Personal Training. Dit spectaculaire en sportieve bedrijfsuitje zullen jullie niet snel vergeten! Kickboksen staat bekend als vechtsport, maar bij Mike van ’t Loo Personal Training is het een interactieve fitness work-out, waarbij je alle spieren zult gebruiken. Daarnaast wordt iedereen aangemoedigd en gemotiveerd om in beweging te komen. Je leert elkaar op een andere manier beter kennen, waardoor dit een positieve invloed heeft op de sfeer binnen de groep.

Tijdens de workshop worden verschillende kickbokstechnieken uitgelegd en geoefend. Zo gaan we trappen, stoten, aanvallen en verdedigen. Uiteraard staat plezier voorop. Het niveau van de training wordt aangepast aan dat van de groep en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Kickboksworkshops worden gegeven op bedrijfslocatie of in sportschool Kenamju te Zandvoort. Bij Kenamju Zandvoort maken we gebruik van diverse materialen en trainingsattributen.

Ben je enthousiast geworden over een kickboksworkshop als bedrijfsuitje? Vraag dan een offerte aan.

Vraag hier een offerte aan >>